Close

Solicita o oferta

Dorina Dimagli – Interior Design
Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)
dorinadimagli@gmail.com
0722 305 558

Câteva greşeli pe care trebuie să le eviţi atunci când amenajezi un living

happyadmin
În funcţie de principiile pe care le urmaţi atunci când amenajaţi şi decoraţi un living, acesta poate fi un real succes sau, dimpotrivă, un eşec. Adică poate fi o delectare pentru ochi şi poate crea acea atmosferă agreabilă şi relaxantă sau, dimpotrivă, poate inhiba nu numai experienţa vizuală, dar şi felul în care te simţi în propria locuinţă. Aşa că pentru a nu te simţi în niciun fel stingherit sau incomod în propriul living, este bine să aplici câteva principii simple cu privire la configurarea spaţiului.

Tendinţe cromatice pentru 2020

happyadmin
Fiecare an are tendinţele sale în materie de stil şi fiecare an aduce cu sine noi şi noi schimbări în tot ce înseamnă amenajare interioară. De la piesele de mobilier, perţii, pardoseala sau decoraţiunile, toate se adaptează regulat noilor direcţii estetice şi, odată cu ele, şi casele celor dornici de a ţine pasul cu viziunile şi propunerile totodată ale designerilor. Iar acest lucru este valabil şi în privinţa paletei cromatice.

Luxul în amenajările interioare

happyadmin
Cum se poate defini luxul şi ce înseamnă o amenajare interioară de lux sunt două întrebări pe cât de concise pe atât de complexe în ceea ce priveşte un răspuns categoric şi atotcuprinzător. Luxul în materie de locuire a luat de-a lungul timpului extrem de multe forme, definindu-se deopotrivă estetic şi cultural. Iar dacă în vechime opulenţa era un atribut esenţial al luxului, astăzi acesta poate îmbrăca forme mult mai subtile.

Piesele statement, vedetele amenajărilor interioare

happyadmin
Amenajarea unei locuinţe se poate face în multe feluri, ceea ce presupune că alegerile elementelor de care ne folosim pentru a da locuinţei aspectul şi funcţionalitatea pe care ni le dorim sunt ghidate de principii diverse. Când optăm pentru o locuinţă modernă, alegerea pieselor de mobilier este ghidată de inovaţie, în timp ce pentru o amenajare clasică optăm pentru piesele de mobilier consacrate. Şi, la fel, pentru oricare alt stil de design interior.

Design-ul ergonomic

happyadmin
Dezvoltat iniţial din raţiuni privind productivitatea la locul de muncă, design-ul ergonomic a transgresat de mult această barieră, adaptându-se continuu nevoilor şi interioarelor propriilor case, păstrându-şi însă obiectivul. Creat pentru a facilita interacţiunea oamenilor cu utilajele şi obiectele cu care interacţionau în mod uzual la locul de muncă, design-ul ergonomic îşi păstrează aceeaşi funcţie şi în ceea ce priveşte amenajarea unei locuinţe. Cu ajutorul principiilor care definesc această manieră de aranjare a unui interior, spaţiile propriilor locuinţe pot deveni mult mai confortabile, mai funcţionale şi mai intuitive.

1 2 3 13

ATELIER DE DESIGN

Dorina Dimagli - Interior Design

Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)

dorinadimagli@gmail.com

0722 305 558

© 2019 DorinaDimagli.ro / Partener Oficial Divani & Sofa