Close

Solicita o oferta

Dorina Dimagli – Interior Design
Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)
dorinadimagli@gmail.com
0722 305 558

Vanzare mobila la comanda: Ce trebuie sa stii?

Admin

Introducere:

La magazinul nostru de mobilă personalizată, creăm piese de mobilier unicat, adaptate în mod special pentru casa și stilul de viață al dumneavoastră. Spre deosebire de alte magazine de mobilă personalizată, în care nu vedeți produsul final până la livrare, noi oferim o consultație gratuită de design cu designerii noștri experți, care vor veni la domiciliul dumneavoastră pentru a lua măsurători, fotografii și note despre spațiu. Apoi, ei vor folosi abilitățile lor pentru a proiecta o soluție personalizată care se integrează perfect în spațiul dumneavoastră de locuit.

Mobilă personalizată de vânzare:

Mobilierul personalizat de vânzare a devenit din ce în ce mai popular în ultimii ani. Această industrie oferă clienților posibilitatea de a personaliza diferite aspecte ale mobilierului lor, cum ar fi culoarea, designul și forma, rezultând într-o piesă unică și originală. Această industrie se adresează unei varietăți de clienți, de la celebrități la persoanele obișnuite care doresc obiecte personalizate fără a-și goli buzunarele. Piața mobilierului personalizat de vânzare include paturi personalizate, mese de dining, scaune de lounge și multe altele. Aceste piese sunt, în general, mai ieftine decât dacă le-ați face singur sau dacă ați cumpăra un obiect similar, necustomizat.

Cu disponibilitatea mobilierului personalizat de vânzare online, a devenit mai ușor și mai ieftin să achiziționați piese personalizate din confortul propriei case. Atunci când luați în considerare achiziționarea de mobilă personalizată, este important să aveți o idee clară despre bugetul dumneavoastră, deoarece prețurile pot varia în funcție de design și personalizabilitate. Mobilierul personalizat de vânzare variază de la mici măsuțe de noapte la scaune de lounge și canapele mari, oferindu-vă mai mult control asupra designului și formei mobilei dumneavoastră. Pentru a vinde mobilierul personalizat, primul pas este să stabiliți un preț.

Puteți utiliza instrumente precum estimatoarele de costuri pentru mobilier personalizat sau oferte de la producători de dulapuri personalizate și alți profesioniști în prelucrarea lemnului pentru a vă ajuta să determinați un preț realist. Apoi, decideți dacă doriți să vindeți mobilierul personalizat de unul singur sau să colaborați cu o afacere de prelucrare a lemnului deja stabilită.

Motivul

Pentru a atrage mai mulți clienți pe site-ul dumneavoastră, concentrați-vă pe optimizarea motoarelor de căutare (SEO). Utilizați cuvinte cheie specifice pe care oamenii le folosesc în căutările online pentru produse similare cu ale dumneavoastră. Incorporați aceste cuvinte cheie în etichetele meta ale paginii dumneavoastră web și creați articole și postări de blog care includ cuvinte cheie relevante în titlu. Prin aceste eforturi, puteți atrage mai mulți cumpărători de mobilă personalizată pe site-ul dumneavoastră.

Dacă vă plictisiți de mobilierul dumneavoastră vechi și doriți ceva mai potrivit pentru spațiul dumneavoastră, luați în considerare mobilierul personalizat de vânzare online. La compania noastră de mobilă personalizată, oferim designuri personalizate adaptate măsurătorilor casei dumneavoastră. Scopul nostru este de a satisface nevoile și preferințele unice ale fiecărui client, creând mobilă personalizată care reflectă personalitatea și gusturile lor.

Pentru a proiecta mobilă personalizată, lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a înțelege ideile și preferințele lor de bază. Apoi, creăm mai multe designuri pe care le pot revizui și edita până când produsul final le satisface. Timpul necesar pentru acest proces variază în funcție de complexitatea designului și specificațiilor.

Concluzie

La showroom-ul nostru, avem o gamă largă de mobilă realizată la comandă disponibilă, inclusiv seturi de dormitor, mese de dining și mese de cafea. Ca afacere de familie, ne mândrim cu calitatea lucrărilor noastre și cu serviciul nostru pentru clienți. Oferim prețuri accesibile și suntem bucuroși să ghidăm clienții noștri în privința stilurilor și tendințelor de design, pentru a-i ajuta să găsească mobilierul personalizat perfect pentru spațiul lor.

Alegerea mobilei personalizate pentru hotel: trei motive importante

Admin

Când vine vorba de mobilă, producția în masă poate fi o opțiune mai rentabilă. Cu toate acestea, mobilierul personalizat are multe avantaje care fac din el o opțiune populară pentru hoteluri. Mobilierul personalizat, sau mobilierul „pe comandă”, este proiectat și fabricat pentru a satisface cerințe specifice, permițând crearea unei piese unice, adaptată la un anumit spațiu. Iată trei motive pentru care mobilierul personalizat pentru hoteluri merită investiția:

Personalizare

Mobilierul personalizat oferă o atingere unică și specializată într-un spațiu, reflectând marca și designul hotelului. Fiecare aspect al mobilei poate fi modificat, de la tipul de material utilizat, la culoare și țesătură sau la tipul de cusătură pentru mobilierul tapitat. Modelele personalizate și culorile vibrante pot adăuga caracter și căldură unei camere.

Optimizarea spațiului

Camerele de hotel au diferite dimensiuni și forme, iar mobilierul pregătit pentru producție are adesea dimensiuni și stiluri fixe, limitând posibilitățile de design interior. Mobilierul personalizat permite flexibilitate și personalizare pentru a satisface nevoile specifice, mai ales în cazul hotelurilor de lux care necesită elemente de design unice și individualizate.

Calitate garantată și atenție la detalii

Mobilierul de hotel este adesea expus uzurii și necesită respectarea normelor de siguranță.

Top 6 materiale esențiale de a alege în fabricarea mobilierului modern pentru hoteluri

Admin

Substrat

Plywood este un substrat puternic și durabil din lemn, care poate rezista la încărcături grele și poate ține șuruburile ferm. Poate conține variații de netezime și grosime datorită utilizării mai multor foi de lemn în fiecare panou. Oferim Plywood ignifug și de calitate marină. Dacă doriți un substrat puternic cu aspect de lemn masiv, Plywood este o alegere ideală.

MDF este perfect pentru aplicații în care marginile sunt modelate. Acest produs din lemn ingineresc este realizat prin dezintegrarea lemnului tare și moale în fibre de lemn și combinarea acestora cu ceară și rășină. MDF este în general mai dens decât Plywood, prezintă o densitate uniformă și este neted pe ambele părți. Cu toate acestea, rezistența sa redusă la umiditate îi limitează aplicația în mare parte la spații interioare sub forma de mobilier și finisaje.

Furnir

Alegerea între laminat și furnir de lemn depinde de durabilitate și consistență, frumusețea naturală și variațiile acestora. Laminatul este o suprafață tipărită care arată ca lemnul natural, dar este de obicei realizat din plastic și lipit pe o bază compozită. Furnirul de lemn arată ca lemnul, contribuind la aspectul estetic al mobilei, dându-i un aspect premium. Laminatul vine în diferite culori, nuanțe, modele și texturi și este rezistent la apă și zgârieturi, ceea ce îl face extrem de ușor de curățat.

Metal

Oțelul inoxidabil este o alegere excelentă dacă doriți să adăugați o senzație modernă întregului spațiu de ospitalitate fără a deveni prea puternic. Oțelul inoxidabil are un luciu frumos fără a fi prea reflectorizant, ceea ce îl face versatil cu diferite finisaje, de la lemn la catifea sau piele sintetică.

Tapitat

Tapiteria influențează semnificativ confortul și senzația de acasă a mobilei din spațiile de ospitalitate. Alegerea opțiunii de tapiterie este o parte importantă a specificării mobilei de hotel. Țesăturile pentru tapiterie vin în diferite materiale, modele și culori. Naturalețea pilozității țesăturii, ratingul Martindale și retardarea la foc sunt toate elemente cruciale în selecția materialelor pentru producerea de mobilier.

 

Piatră

Multe materiale de piatră și asemănătoare pietrei, inclusiv marmura, granitul, cuarțul și terazzo, sunt utilizate pentru blaturi de masă. Piatra este un material durabil, dar se poate păta și marca rapid, în special

Hardware

Alegerea stilului, finisajului și funcției potrivite pentru feronerie este crucială în crearea accesoriilor de mobilier pentru o calitate mai bună a vieții. Selecția noastră standard de feronerie include balamale rezistente, cleme, mânere și canale. O varietate de finisaje personalizate sunt disponibile pentru a completa designul interior.

Importanța înțelegerii standardelor de siguranță locale pentru fabricarea mobilei de hotel

Admin

DivanieSofa` a colaborat cu studiouri internaționale de design, branduri de hoteluri, dezvoltatori și contractori pentru a crea mobilier de ospitalitate superior pentru camerele de oaspeți de lux și zonele publice precum holurile și restaurantele din întreaga lume.

Produsele noastre de mobilier de cazare sunt disponibile în diferite stiluri, finisaje și opțiuni de hardware pentru a satisface nevoile specifice. Folosim numai cele mai bune materiale în construcția produselor noastre, asigurându-vă că achiziționați cele mai durabile mobilier de contract disponibile.

Înțelegem că înțelegerea nivelurilor de performanță a produsului și a standardelor de siguranță locale este vitală atunci când furnizăm hoteluri.

Siguranța la incendiu a produsului: Se conformează standardelor sau ghidurilor relevante?

Soluție: Certificatul nostru de substrat are standardul B1, standardul ASTM E 648, standardul AS5637.1 și standardul BS476.

Performanța produsului complet de mobilier în utilizare sau adecvare pentru scopul prevăzut. Este structura produsului complet suficient de puternică și durabilă? Va rezista uzurii și ruperii probabile, care ar putea implica unele elemente de utilizare necorespunzătoare?

Soluție: Vom produce o mostră înainte de producția în masă pentru a ne asigura că structura este puternică. Mobilierul de hotel poate fi supus unei utilizări grele, prin urmare este important ca mobilierul să fie suficient de puternic și stabil pentru a face față acestui nivel de utilizare.

Idee de mobilier personalizat deosebit

Admin

Introducere:

Personalizarea și design-ul de mobilier sunt o idee excelentă pentru personalizarea design-ului casei tale în funcție de personalitatea și interesele tale. Este, de asemenea, mai ieftin decât să cumperi mobilier personalizat de la o companie specializată în acest domeniu, dar procesul de personalizare a propriului mobilier poate fi anevoios și consumator de timp. În această postare, îți vom oferi inspirație pentru design-ul de piese personalizate care se vor potrivi perfect în casa ta, cu ajutorul ideilor noastre de design personalizat!

Importanța ideilor de mobilier personalizat:

Libertate creativă:

Odată cu creșterea cererii pentru obiecte de mobilier unice, mulți oameni au început să creeze propriile piese de mobilier. Acestea pot fi personalizate în funcție de nevoile și dorințele specifice, făcând din mobilierul personalizat o opțiune perfectă care să îndeplinească toate așteptările. Există diferite moduri prin care poți crea propriul mobilier personalizat, fie că este făcut manual sau fabricat. Aceste două opțiuni oferă ambele o calitate excelentă și un rezultat remarcabil, oferind valoare pentru bani.

Durabilitate:

Piesele făcute la comandă costă mai mult, dar durează mai mult decât cele standard și pot fi proiectate cu mai multă finețe decât echivalentele lor standard. Ideile de mobilier personalizat pe care le poți alege sunt practic nelimitate și depind doar de imaginația ta.

Expresie artistică:

Ideile de mobilier personalizat sunt importante de luat în considerare atunci când dorești ajutor în decorarea casei tale. Piesele realizate la comandă se potrivesc perfect.

Idei de mobilier personalizat în buget

Ideile de mobilier personalizat sunt o modalitate fantastică de a crea ceva unic și adaptat la casa și stilul dvs. de viață. Când aveți o idee de mobilier personalizat, puteți obține exact ceea ce doriți, fără a fi nevoie să vă mulțumiți cu ceva care nu se potrivește cu restul decorului casei dvs. Ideile de mobilier personalizat sunt o opțiune excelentă atunci când mobilăm atât case noi, cât și cele mai vechi, unde anumite piese pot necesita înlocuire înainte ca restul să fie înlocuit. Optând pentru opțiuni de mobilier personalizate, puteți obține orice aspect în cadrul bugetului dvs., fără a sacrifica calitatea, individualitatea sau stilul personal.

Motive pentru ideile de mobilier personalizat

Adăugați caracter și creativitate casei dvs.

În funcție de stilul sau tema pe care o aveți în minte, personalizarea ideilor de mobilier poate oferi casei dvs. o notă unică și personală. Puteți opta pentru designuri clasice cu piese din lemn lucrate manual sau pentru un aspect futurist cu accente metalice elegante. Personalizarea mobilierului dvs. este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă exprima creativitatea și personalitatea. Veți găsi anumite designuri care vorbesc despre pasiunea și flerul artistic, în timp ce altele servesc scopuri practice. Ideile de mobilier personalizat pot fi despre orice vă puteți imagina, deci luați-vă timp să vă gândiți la ceea ce doriți și creați ceva care reflectă cu adevărat stilul dvs.

Creativitatea poate fi excitantă

Deja decorarea casei tale este destul de interesantă, dar personalizarea mobilierului adaugă o notă de creativitate. Nu este neobișnuit ca persoanele pasionate de prelucrarea lemnului, metalului și alte tipuri de proiecte de construcții să se simtă puternici și cu posibilități nelimitate. Personalizarea ideilor de mobilier îți oferă șansa de a crea ceva cu adevărat special și de neuitat. Cheia este să experimentezi și să încerci lucruri diferite până când găsești ceea ce îți stârnește interesul.

Mobilierul personalizat este o modalitate excelentă de a fi creativ cu prelucrarea lemnului și metalului.

Personalizarea mobilierului nu necesită abilități sau formare specifică, dar este o oportunitate excelentă de a-ți îmbunătăți abilitățile de meșteșugărit dacă asta te interesează. Există o mulțime de moduri în care poți personaliza mobilierul folosind tehnici de prelucrare a lemnului, cum ar fi sculptarea de modele intricate sau experimentarea cu grosimi diferite. Este, de asemenea, o oportunitate de a învăța despre prelucrarea metalului și de a exersa utilizarea diferitelor instrumente înainte de a aborda proiecte mai avansate. Cu idei de mobilier personalizat peste tot în jurul tău, poți începe să adaugi propriul tău stil personal casei tale chiar acum.

Mobilierul este o parte importantă a oricărei case sau birou. Fie că este vorba de patul în care dormi în fiecare noapte, scaunul în care stai în timp ce lucrezi sau masa la care mănânci, ideile de mobilier personalizat pot face toată diferența în ceea ce privește confortul și aspectul plăcut. Personalizarea mobilierului înseamnă că va fi fabricat exclusiv pentru o singură persoană. Deși ideile de mobilier personalizat sunt dificil de imaginat pentru unele persoane la început, odată ce văd mobilierul personalizat în acțiune, vor dori întotdeauna să cumpere produse personalizate în viitor. Iată cinci sfaturi pentru idei de mobilier personalizat:

  • Alegeți mobilierul potrivit pentru ideea dvs.
  • În primul rând, înainte de a personaliza propriul mobilier, trebuie să vă asigurați că personalizarea este lucrul potrivit pentru dvs. Nu fiecare piesă de mobilier se pretează bine la personalizări, iar poate fi mai bine să cumpărați mobilier personalizat sau să utilizați mobilier pregătit fără personalizare. Stabiliți-vă să personalizați piesele în care puteți face o diferență reală în spațiul dvs. de locuit adăugând amprenta personală; dacă personalizarea nu pare a fi ceva ce doriți să faceți, atunci căutați câteva elemente prefabricate care vă plac.
  • Când vine vorba de personalizarea propriilor mobile, este important să se ia în considerare utilizarea principală a piesei. De exemplu, dacă personalizați un birou de birou care va fi utilizat în principal pentru scris, dar și pentru depozitarea fișierelor importante, ar putea fi util să proiectați un birou cu multe sertare sau dulapuri încorporate. Pe de altă parte, dacă personalizați un noptier care va fi utilizat în principal pentru a ține obiecte precum lămpi și cărți, rafturile ar putea fi o opțiune mai practică decât sertarele sau dulapurile. Prin personalizarea mobilei pentru a se potrivi cu scopul său inițial, puteți asigura că funcționează optim, în timp ce oferiți spațiu pentru personalizare și depozitare.
  • O altă modalitate de a obține idei bune pentru mobilier personalizat este de a căuta profesioniști care se specializează în realizarea de mobilier personalizat pentru alții. Puteți găsi inspirație navigând prin lucrările tapiserilor și producătorilor de dulapuri profesioniști, fie online, fie la magazinele de cherestea locale. În plus, există multe companii specializate în crearea de mobilier personalizat la scară mai mare, care vă pot ajuta să generați idei personalizate înainte de a proiecta propriile piese pentru casa sau afacerea dvs.

 

Dacă ați decis că personalizarea propriului mobilier este calea de urmat, următorul pas este să găsiți producători de mobilier personalizat.

Crearea de Mobilier Personalizat: Sfaturi si Idei

Mobilierul poate fi mai mult decat piese functionale in casa ta – poate reflecta personalitatea si interesele tale. Iata cateva idei pentru personalizarea mobilierului tau si facerea lui unic si personal:

Hobby-uri

Integreaza hobby-urile tale in mobilierul tau. Daca esti pasionat de pescuit, sculpteaza pesti pe piese din lemn sau adauga etichete cu tematica de pescuit pe locurile de sedere si bratele de scaune.

Culori

Adauga o explozie de culoare mobilierului tau cu vopsele si pete indraznete. Aceasta metoda functioneaza foarte bine pentru piesele de mobilier din lemn, cum ar fi birouri si biblioteci, care pot fi vopsite sau petrecute.

Plante

Adauga o nota de natura in interiorul casei transformand mobilierul tau in gradini miniaturale. Umple vase decorative si ghivece cu sol si plante mici, flori si muschi pentru a crea propria gradina de interior.

Idea pentru mobilier personalizat sunt nelimitate, indiferent daca cauti o canapea, masa sau pat personalizat. Poti alege orice finisaj din lemn si proiecta o piesa care se potriveste perfect cu decorul existent. Cu piese personalizate pentru fiecare camera, poti crea o casa plina de mobilier unic si personalizat la un pret accesibil.

1 2 3 12

ATELIER DE DESIGN

Dorina Dimagli - Interior Design

Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)

dorinadimagli@gmail.com

0722 305 558

© 2019 DorinaDimagli.ro / Partener Oficial Divani & Sofa