Close

Solicita o oferta

Dorina Dimagli – Interior Design
Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)
dorinadimagli@gmail.com
0722 305 558

Alb pur – design interior sigur

happyadmin

Intelegerea culorilor este vitala pentru a realiza un proiect de design interior care sa comunice mesajul pe care vrei sa il transmiti, iar produsul finit sa fie unul omogen. De cealalta parte, atunci cand reusesti sa patrunzi albul, stapanesti o gama larga de instrumente, care te ajuta sa te exprimi liber si sa te folosesti in acelasi timp de latura creativa. Intelegerea semnificatiilor completeaza setul de abilitati necesare pentru a realiza un design interior care sa evoce exact sentimentul pe care il doresti, precum cel de armonie din spatiile interioare.

Scurta lectie de istorie in Dormitorul Cleopatra

happyadmin

Din analele istoriei reiese ca numele ei, care in traducere inseamna gloria tatalui, ar fi fost ales gresit, deoarece favorita lui ar fi fost sora cea mica. Cleopatra a fost una dintre cele mai puternice femei din istorie, avand inca de la nastere un destin maret, ea fiind descendenta lui Ptolomeu I, comandant in armata nimeni altuia decat Alexandru cel Mare. In ciuda faptului ca a trait intr-un lux greu de imaginat in zilele noastre si avea Regatul Egiptului la picioare, regina nu a dus o viata tocmai linistita, din cauza contextului social si politic in care aceasta a trait. Daca nasul Cleopatrei era mai scurt, fata lumii ar fi fost alta, spunea Blaise Pascal. Acesta considera ca femeile cu nasul lung sunt foarte atragatoare si ca a fost un detaliu vital, care i-a atras pe Cezar si Marcus Antonius.

Compozitia Oro: auriul inca prezent in designul de interior

happyadmin

In general, culoarea aurie este asociata cu luxul, bogatia si unele pretentii legate de stil ce impun anumite standarde. Stralucirea acestui material preios nu este potrivita doar in arhitectura medievala clasica. Daca faci un efort sustinut de imaginatie sau apelezi la un designer profesionist, care sa cunoasca toate jocurile de culori si detaliile care sa transmita pasiv starea de lux, probabil ai sa observi ca auriul aduce un plus de caldura si confort in interior si se incadreaza cu succes in designul modern.

Idei de amenajare pentru un design cursiv

happyadmin

Pentru ca un design de interior sa fie complet, unul care sa aduca in casa ta plusul de eleganta si lux de care ai nevoie, trebuie ai in vedere mai multe aspecte, pe care sa le legi impreuna. Detaliile ce tin de lumini, culori, marimi, umbre si spatialitate trebuie sa le faci sa lucreze impreuna. Astfel ajungi sa transpui o imagine desavarsita a felului cum ti-ai imaginat mereu ca va arata casa ta. Am pregatit mai multe idei care sa te inspire si am adunat intr-un singur loc instrumentele necesare care sa te aduca mai aproape de casa mult visata.

Eleganta aproape de tine: Elegance Bedroom

happyadmin
Frumusetea neobisnuita care se remarca in mod eficace prin simplitatea ei se numeste eleganta. Aceasta apare ca un standard de gust, atunci cand vine vorba de design visual, decoratiuni interioare si nu numai. Maturitatea si gratia reies din tot ce inseamna lucruri elegante. Simplitatea si coerenta sunt detalii esentiale ale elegantei, ce se concentreaza asupra caracteristicilor obiectului. Stilul restrans este ceea ce are nevoie orice forma de arta. Numarul mic de culori care sa sublinieze ansamblul redau eleganta stimulilor vizuali. Dupa cum spune chiar numele, dormitorul Elegance domina la acest capitol si exprima prin cateva forme simple legatura stransa dintre design interior si natura.

1 2 3 10

ATELIER DE DESIGN

Dorina Dimagli - Interior Design

Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)

dorinadimagli@gmail.com

0722 305 558

© 2019 DorinaDimagli.ro / Partener Oficial Divani & Sofa