Close

Solicita o oferta

Dorina Dimagli – Interior Design
Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)
dorinadimagli@gmail.com
0722 305 558

Combinatii de culori pentru o casa in stil neoclasic

Neoclasic

 

Fiecare anotimp in parte deseneaza natura in culori specifice. Fiecare stil de design interior are linii, accente si culori specifice. Suntem in luna decembrie, luna cadourilor, luna ce poarta “straie de sarbatoare” si care emana lumina, stralucire si armonie. Si daca tot este frig afara, haideti sa aducem stilul neoclasic in casele noastre, se potriveste de minune.

Daca nu il cunoasteti, sa facem prezentarile: stilul neoclasic este reinventarea clasicului, temperand opulenta, pastrand insa luxul si eleganta. Se caracterizeaza prin simetrie, linii curate, abundenta liniilor rectangulare si proportii corecte.

Este stilul preferat iubitorilor de frumos care nu epateaza, caracterizat prin simetrie, forme distrecte si accente decise, linii elegante si eleganta, finisaje de lux.

Accentul este pus pe detalii, materiale de cea mai buna calitate, toate asezate intr-o arhitectonica ce creeaza o atmosfera dulce, eleganta si primitoare.

Pentru ca impactul vizual sa fie unul aerisit si rafinat, atingerea finala este data de paleta de culori. Tonurile folosite sunt pale, cu inspiratii din natura. Putem folosi nuante deschise de galben si verde, pentru a creea o atmosfera calda si ospitaliera. Albul, cremul, culoarea perlei, sunt culori ce vor crea un interior spatios si discret.

Cei mai indrazneti pot folosi chiar si contrastul alb-negru,cu atingeri discrete de auriu sau argintiu. Acesta asociere va sublinia geometria spatiului generand impresia unui incaperi solemne, importante.

Pentru a crea o ambianta luxoasa si costisitoare, puteti folosi nunante de violet, aceasta fiind culoarea preferata a celor ce doresc sa dea spatiului o nota regala.

Admin

About Admin

ATELIER DE DESIGN

Dorina Dimagli - Interior Design

Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)

dorinadimagli@gmail.com

0722 305 558

© 2019 DorinaDimagli.ro / Partener Oficial Divani & Sofa