Close

Solicita o oferta

Dorina Dimagli – Interior Design
Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)
dorinadimagli@gmail.com
0722 305 558

Creează-ți un living confortabil în 6 pași

Atât anotimpul rece, cât și pandemia de coronavirus par că ne vor ține în casă pentru următoarea bună perioadă de timp…Însă acest lucru n-ar trebui să fie neplăcut dacă ai un living confortabil și atrăgător. Pentru a te ajuta să creezi o cameră de zi confortabilă, îți împărtășim în următoarele rânduri sfaturi simple pentru a profita la maximum de spațiul livingului tău în acest sezon rece. De la parfum până la iluminare, iată cum poți să faci spațiul cât mai primitor.

Un living confortabil în 6 pași

  1. Păstrează căldura înăuntru – Este esențial să te asiguri că livingul tău este bine izolat pentru lunile de iarnă. Începe cu principalul vinovat pentru pierderea de căldură – ferestrele. Dacă sunt necorespunzătoare, merită să le înlocuiești cu geam termopan pentru a ajuta la menținerea căldurii. În plus, termostatele individuale de pe radiatoare sunt utile, astfel încât poți regla temperatura fiecărei camere atunci când este necesar. Totodată, reduci costurile.
  2. Abordează o paletă îndrăzneață – Folosirea culorilor bogate și profunde este o modalitate eficientă de a da impresia de căldură. Cărbunele închis și maroul arată fantastic pe pereți și funcționează bine împreună, mai ales atunci când sunt asociate cu mobilier în nuanțe contrastante, cum ar fi vișină putredă și galben muștar.
  3. Adaugă puțină strălucire – Cuprul și alama funcționează foarte bine cu pereții în nuanțele pământului. Poți introduce un pic de strălucire cu majoritatea schemelor de culori dacă recurgi la accente luminoase mici, cum ar fi perne, suporturi pentru ceai și rame pentru tablouri. Dacă vrei să mergi mai departe cu îndrăzneala, optează pentru tapet sau perdele cu motive și țesături metalice.
  4. Alege lumina caldă în detrimentul celei reci – Cu mai puține ore de lumină naturală în timpul iernii, este important să te asiguri că fiecare cameră este bine luminată. Fie că este vorba de lumina slabă a lămpilor, becuri LED sau lustră, lumina galbenă este excelentă pentru a adăuga căldură și confort suplimentar livingului tău. Cu cât este mai caldă lumina, cu atât te vei adânci mai mult în senzația de confort, punctul în care corpul se relaxează și percepe un sentiment dominant de siguranță.
  5. Folosește parfum de casă – Actualizarea parfumului de casă este o modalitate simplă de a introduce noul sezon în camera de zi. Ambianța camerei tale este identificată prin parfum și poți găsi unul care să se potrivească nu numai sezonului, ci și decorului camerei tale. Alege mirosuri bogate și calde, combinând bergamotă, tămâie și chihlimbar, pentru a se potrivi cu peisajul de toamnă.
  6. Adu exteriorul înăuntru – Introducerea naturii în interior este o modalitate excelentă de a spori confortul din casa ta. Reflectă anotimpul prin decor și decorează spațiul cu elemente naturale – coajă de portocale, dovleci, mere, gutui, nuci.

Confortul are prioritate

Așadar, pandemia de coronavirus și vremea rece anunță că vom mai petrece destul timp în casă. De ce să nu-l facem plăcut? Fie că ești dispus să investești în decorarea spațiului în care trăiești zi de zi sau preferi modificări cu buget redus, îți susținem demersul. Vei fi uimit de cum o simplă lumânare parfumată sau o lampă cu lumină caldă îți vor influența pozitiv starea de spirit.

Admin

About Admin

ATELIER DE DESIGN

Dorina Dimagli - Interior Design

Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)

dorinadimagli@gmail.com

0722 305 558

© 2019 DorinaDimagli.ro / Partener Oficial Divani & Sofa