Close

Solicita o oferta

Dorina Dimagli – Interior Design
Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)
dorinadimagli@gmail.com
0722 305 558

Cum să folosești la maximum spațiul casei tale

Chiar dacă spațiul locuinței tale nu este unul vast, asta nu înseamnă că trebuie să renunți la ideea de a avea o casă frumoasă și funcțională. Designerii de interior îți împărtășesc câteva secrete ale meseriei.

Linii, culori, lumini și umbre

Pentru un ansamblu armonios, mai ales dacă nu dispuneți de camere foarte mari, este esențial să nu le supraîncărcați cu obiecte care nu sunt neapărat necesare. De asemenea, țineți cont de faptul că obiectele de mobilier mai mari trebuie să aibă aceleași linii. Evitați să folosiți mai mult de două culori în acest ansamblu. Corpurile de iluminat care furnizează lumină punctată sunt de preferat, astfel încât să dea impresia de augmentare a spațiului existent. Alegeți pentru pereți vopsea albă sau în culori foarte deschise. Perdelele, draperiile și pardoseala ar trebui să respecte aceeași regulă.

Spații de depozitare eficientizate

Alegeți soluția dulapurilor încastrate în pereți, cu uși glisante. Această variantă poate fi adoptată cu succes și pentru holuri. O variantă complementară, dacă aveți multe lucruri de depozitat, este alegerea fotoliilor, canapelelor sau paturilor cu spații de depozitare incluse.

Eliminați surplusul

Cu siguranță, cu toții avem în casă lucruri pe care nu le mai folosim demult, haine care nu ni se mai potrivesc și obiecte care nu ne mai plac, dar pe care amânăm, din motive obiective, să le aruncăm. Rezervați-vă o zi de weekend pentru a vă elibera de tot ceea ce nu vă mai este necesar. O variantă care vă poate să vă simțiți și mai bine este să dăruiți lucrurile care nu vă mai fac trebuință altor persoane, cu posibilități financiare mai reduse.

Nu faceți rabat de la calitate!

În cazul în care v-ați hotărât să înlocuiți piesele de mobilier mai vechi sau mai puțin adecvate (de exemplu, mobilierul masiv), nu vă feriți de investițiile în obiecte noi de calitate, care vor trece cu brio proba timpului! Orientați-vă către soluții solide, multifuncționale și ușor integrabile în ansamblul locuinței.

Rezervați-vă dreptul la mici plăceri

Decorațiunile voastre preferate își vor găsi cu siguranță loc într-un spațiu eficientizat, în culori neutre și vor atrage cu atât mai mult atenția asupra lor. Fie că vorbim despre un tablou, o oglindă, o vază sau un wallpaper, acesta trebuie să vă genereze vouă, în primul rând, o stare de bine.

Admin

About Admin

ATELIER DE DESIGN

Dorina Dimagli - Interior Design

Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)

dorinadimagli@gmail.com

0722 305 558

© 2019 DorinaDimagli.ro / Partener Oficial Divani & Sofa