Close

Solicita o oferta

Dorina Dimagli – Interior Design
Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)
dorinadimagli@gmail.com
0722 305 558

Design Interior Baie

Dintotdeauna baia s-a bucurat, indiferent de formele pe care le-a luat de-a lungul istoriei, de un statut aparte datorită funcției sale terapeutice. De la băile publice romane (terme) până la exclusivistele camere princiare de îngrijire, camera de baie s-a numărat și se numără, încă, printre spațiile cele mai prețuite ale unei locuințe. Iar acest lucru se datorează tocmai acestei funcții prin care fiecare dintre noi se revigorează și își răsfață simțurile.

Pentru a vă bucura de toate beneficiile unui astfel de spațiu, imaginea camerei de îngrijire personală este extrem de importantă, tocmai pentru că se adresează, în primul rând, simțurilor. Inclusiv celui vizual. Din acest motiv, dincolo de asigurarea confortului indispensabil, designerii noștri vor avea grijă ca baia dumneavoastră să confirme reputația acestui spațiu cu fiecare folosire.

Realizăm proiecte de design interior atât pentru case și vile, cât și pentru apartamente. Fiecare proiect în care ne implicăm este special pentru noi datorită unicității sale, motiv pentru care investim întreaga creativitate și experiență ori de câte ori avem de transpus în realitatea visele clienților noștri. Personalizarea spațiului prin reflectarea stilului de viață, a preferințelor și necesităților fiecărei familii fac parte din prioritățile fiecărui proiect, iar întrega noastră energie se concentrează în jurul găsirii celor mai bune soluții pentru ca aspirațiile dumneavoastră să își găsească expresia potrivită. Vă oferim soluții și propuneri 3D realizate la standarde înalte, cu materiale și produse de cea mai bună calitate.

Ai si tu un proiect? Hai sa vorbim!

Indiferent de stilul in care vrei sa iti decorezi locuinta, iti stam la dispozitie cu servicii de design interior, ce te vor face sa te indragostesti inca o data de caminul tau.

Daca aceste idei ti s-au parut interesante, ne poti lasa cateva date de contact in formularul de mai jos, ca sa primesti si pe viitor inspiratie pentru amenajarea casei tale.

ATELIER DE DESIGN

Dorina Dimagli - Interior Design

Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)

dorinadimagli@gmail.com

0722 305 558

© 2019 DorinaDimagli.ro / Partener Oficial Divani & Sofa