Close

Solicita o oferta

Dorina Dimagli – Interior Design
Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)
dorinadimagli@gmail.com
0722 305 558

Idei de amenajare balcon

Este întotdeauna un plus dacă apartamentul sau casa ta are balcon, pentru că asta înseamnă un spațiu de relaxare în plus. Însă pentru a-l transforma într-un adevărat spațiu de relaxare, este nevoie să consulți câteva idei de design. Și cu atât mai mult dacă balconul tău dispune de un spațiu mic. Așadar, dacă ai nevoie de puțină inspirație, ai ajuns în locul potrivit!

Idei de amenajare balcon

  • Adăugă plante – Puțin verde nu este niciodată o idee proastă. Nu numai că plantele îți vor face balconul să pară foarte cozy, dar te vei și distra mult în procesul de a-ți crea propria mini-grădină pe balcon. Mai mult, când este vorba de verdeață, posibilitățile sunt cu adevărat nelimitate. Pentru că poate varia de la plantarea legumelor și fructelor până la decorarea balconului cu toate florile și plantele preferate. Totul depinde de propriul stil și preferințe.

  • Amenajează spațiul propriu-zis de relaxare – Nimic nu poate fi mai plăcut decât să petreci diminețile sau serile pe balcon, cu o limonadă sau un ceai cald, în funcție de vreme. Proiectează-ți spațiul de confort cu ajutorul unui colțar, canapele sau scaune, în funcție de preferințe și o măsuță de cafea. Dar nu uita nici de nota boemă! Adaugă perne pe podea sau chiar un hamac și câteva instalații luminoase.
  • Folosește pereții balconului tău – Dacă nu dispui de prea mult spațiu pe balcon, poate o idee bună ar fi să „muți” designul pe pereți. Folosește la maximum potențialul balconului tău și decorează pereții cu cât mai multe tablouri, plante și alte obiecte de decor. Un plus al acestei idei este că balconul va părea puțin mai mare dacă lași neatinsă o parte din podea.
  • Fii creativ cu iluminarea balconului tău – Iluminatul este o modalitate excelentă de a spori senzația de căldură și confort în micul balcon. Fie că înfășori balustrada balconului cu instalație luminoasă sau atârni diferite lampioane de tavanul balconului tău, vei obține locul preferat unde să bei seara un pahar de vin.
  • Folosește lemn pentru podeaua balconului – Există o mulțime de balcoane cu podele din beton. Dacă vrei cu adevărat să-ți transformi balconul într-un loc confortabil, încercearcă să modifici pardoseala. Acest lucru va face imediat ca balconul să pară mai primitor și mai puțin plictisitor decât ar fi în cazul pardoselilor din beton. În plus, această idee de decorare va oferi balconului tău un anumit caracter.

 

Confort înainte de toate

Fie că ești minimalist sau maximalist, există o mulțime de soluții de amenajare ce pot fi adaptate necesităților și preferințelor tale. Și indiferent de prioritățile tale, poate ar trebui să iei în considerare amenajarea unui mic colț de relaxare. Pentru că locuința este un spațiu sacru, care îți oferă liniștea și energia de care ai nevoie. Un spațiu în care te simți relaxat și în siguranță. Tocmai de aceea trebuie să îi răspunzi cu aceeași monedă.

Admin

About Admin

ATELIER DE DESIGN

Dorina Dimagli - Interior Design

Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)

dorinadimagli@gmail.com

0722 305 558

© 2019 DorinaDimagli.ro / Partener Oficial Divani & Sofa