Close

Solicita o oferta

Dorina Dimagli – Interior Design
Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)
dorinadimagli@gmail.com
0722 305 558

Stim cat de greu e sa demarezi un proiect nou de amenajare

Indiferent de dimensiunea spatiilor, apartamentele pot deveni cu usurinta oglinda asteptarilor clientilor.

Va stam la dispoziție cu o gamă variată de servicii care să vă ajute în realizarea unui spațiu personalizat si armonios. Astfel vă oferim posibilitatea de a parcurge un proces constructiv si detaliat constituit din următoarele etape:

Pasul 1

Executarea releveului

Releveul (plan releveu) este o piesa esentiala in elaborarea proiectelor de interventie asupra unor cladiri existente: consolidari, reabilitari, refunctionalizari, transformari, etc.

pas2

Pasul 2

Chestionar preliminar

Majoritatea oamenilor sunt stresați când își amenajează casa pentru că se gândesc exclusiv la costuri.

Noi incercăm să vă cunoaștem cât mai bine pentru a putea contura proiectul perfect, iar raportul calitate/pret sa fie unul avantajos.

pas3

Pasul 3

Realizarea proiectului 2D

  • planuri de mobilare;
  • plan de instalatii electrice;
  • stereotomii finisaje;
  • desene de execuție mobilier unicat (Această etapă include două variante de planuri de mobilare).
pas4

Pasul 4

Selecționarea mobilierului și a finisajelor susținută de moodboard-uri

În funcţie de domeniu şi de natura proiectului, un moodboard conţine elemente care ajută strict la susţinerea şi la sintetizarea ideii: mostre de culoare, texturi, fonturi, forme, fotografii care să reflecte un stil sau o atmosferă specifice.

pas5

Pasul 5

Realizarea proiectului 3D

Realizarea modelelor 3D pornind de la desene 2D se poate face fie avand datele initiale pe suport hartie, fie in format digital:

  • modelarea 3d a spațiului si a propunerii realizate de către echipa noastră;
  • realizarea vizualizărilor 3d pentru a vă aduce cât mai aproape de ambianța urmărită.
pas6

Pasul 6

Consultanță achiziții, facilitarea discuțiilor cu partenerii noștri oficiali.

Dorina Dimagli lucreaza exclusiv cu firme de traditie, care isi trateaza cu respect fiecare client.

Pentru a vedea o lista cu firmele noastre partenere, click aici!

Design Interior Living

Prin definiție “camera în care se trăiește”, LIVING-ul este un spațiu al vitalității, deopotrivă al întâlnirilor joviale și cordiale, cât și al prețioaselor momente de intimitate și destindere. Fie că vă încărcați de energie alături de prieteni sau pur și simplu vă bucurați de activitățile preferate, living-ul găzduiește, pe de o parte, unele dintre cele mai valoroase experiențe, iar, pe de alta, se prezintă ca o carte de vizită în care se concentrează mare parte din personalitatea și interesele dumneavoastră.

Living-ul este un spațiu versatil care trebuie să răspundă multor nevoi practice, dar, în același timp, și o transpunere a dimensiunii subiective a fiecăruia dintre noi. Noi vă ajutăm să alegeți design-ul care să vă reflecte cel mai bine personalitatea pentru a vă putea bucura, de fiecare dată, de o ambianță primitoare. Dimensiunile, compartimentarea și luminozitatea  spațiului, elementele sale arhitecturale și preferințele dumneavoastră personale, toate vor fi atent cântărite și armonizate pentru a crea, cu adevărat, un spațiu viu în care să vă puteți revigora în fiecare zi.

 

Design Interior Dormitor

Chiar dacă de cele mai multe ori îl neglijăm, dormitorul joacă un rol extrem de important deopotrivă în economia funcțională a unei locuințe, dar, mai ales, în cea a dinamicii noastre interioare. Pentru că funcția principală a acestui spațiu este cea a odihnei, dormitorul trebuie să fie mai mult decât o cameră utilitară, un mediu ambiant care să inspire la relaxare. Din acest motiv, fiecare dintre elementele care participă la realizarea acestei atmosfere trebuie ales cu grijă și integrat într-un ansamblu care să invite natural la odihnă.

De la alegerea pieselor de mobilier esențiale, a celor auxiliare, a decorului sau a direcției de stil, toate trebuie ca în mâinile unui designer să găsească nu numai expresia estetică cea mai potrivită pentru acest spațiu, dar și echilibrul de care aveți nevoie pentru a vă relaxa și a vă odihni. Echipa noastră de designeri calificați va analiza și valorifica toate detaliile acestui spațiu pentru a crea un design personalizat în care relaxarea să se instaleze natural în fiecare seară.

 

Design Interior Bucatarie

Cine își poate imagina o dimineață fără un drum prin bucătărie sau un eveniment organizat în propria locuință fără o doză de distracție culinară? În ambele cazuri, și nu numai în acestea, bucătăria este gazda unora dintre cele mai semnificative momente, deopotrivă cotidiene sau excepționale. Fie că luăm micul dejun și ne savurăm cafeaua sau preparăm cina pentru prieteni sau familie, bucătăria este complicele nelipsit al dispozițiilor matinale sau al celor nocturne.

Un spațiu care, prin natura sa, îmbină utilul cu plăcutul, bucătăria este acea încăpere în care funcționalitatea și estetica trebuie să fuzioneze perfect. Din acest motiv, ochiul unui designer trebuie să se concentreze asupra ambelor aspecte și să obțină echilibrul perfect. Adică acel echilibru care să susțină deopotrivă cele mai sofisticate planuri culinare, dar și cele mai senine dispoziții.

 

Design Interior Baie

Dintotdeauna baia s-a bucurat, indiferent de formele pe care le-a luat de-a lungul istoriei, de un statut aparte datorită funcției sale terapeutice. De la băile publice romane (terme) până la exclusivistele camere princiare de îngrijire, camera de baie s-a numărat și se numără, încă, printre spațiile cele mai prețuite ale unei locuințe. Iar acest lucru se datorează tocmai acestei funcții prin care fiecare dintre noi se revigorează și își răsfață simțurile.

Pentru a vă bucura de toate beneficiile unui astfel de spațiu, imaginea camerei de îngrijire personală este extrem de importantă, tocmai pentru că se adresează, în primul rând, simțurilor. Inclusiv celui vizual. Din acest motiv, dincolo de asigurarea confortului indispensabil, designerii noștri vor avea grijă ca baia dumneavoastră să confirme reputația acestui spațiu cu fiecare folosire.

 

Design Gradina

Aerul curat, natura, activitățile recreative și starea de bine sunt ingrediente indispensabile pentru cei mai mulți dintre noi atunci când vine vorba despre cel mai plăcut mod de a ne petrece timpul. Fie că ne dorim să admirăm curcubeul după o ploaie caldă de vară sau să ne bucurăm de un cocktail în amurg, grădina propriei locuințe poate fi cel mai potrivit loc.

O grădină poate fi o adevărată bijuterie a locuinței și un reconfortant natural dacă este atent amenajată și în acord cu nevoia de relaxare a fiecăruia dintre noi. Iar pentru că fiecare are felul său specific de a se destinde, designerii noștri te vor ajuta să îți personalizezi acest mic paradis în așa fel încât mulțumirea și liniștea interioară să te însoțească permanent. Fie că alegi să te bucuri de un moment de intimitate sau de compania agreabilă a celor apropiați.

Design Terasa

Ce poate fi mai plăcut, vara, decât să te bucuri de vremea frumoasă de afară în compania apropiaților și într-un cadru de vis?

Terasa unei case poate fi cel mai potrivit loc pentru a avea toate aceste experiențe plăcute, cu atât mai mult cu cât ea însăși este parte din acestea. Pentru că un astfel de loc prin excelentă al relaxării și al încântării, poate fi tocmai cadrul de vis care să prilejuiască momente minunate atâta timp cât este amenajat și decorat inspirat. O terasă amenajată cu gust, care să creeze spațialitate, atmosferă de vacanță  și delectare estetică, poate fi locul ideal pentru petrecerea timpului de calitate. Fie în intimitate, fie în compania apropiaților.

Alege să transformi terasa locuinței tale într-un spațiu dedicat momentelor speciale prin crearea unui ambient pe măsură. Echipa noastră te va ajuta să creezi cel mai oportun design, deopotrivă în ceea ce privește necesitățile tale concrete, dar și în ceea ce privește atmosfera de care vrei să te bucuri în zilele frumoase.

 

Ai si tu un proiect? Hai sa vorbim!

Indiferent de stilul in care vrei sa iti decorezi locuinta, iti stam la dispozitie cu servicii de design interior, ce te vor face sa te indragostesti inca o data de caminul tau.

Daca aceste idei ti s-au parut interesante, ne poti lasa cateva date de contact in formularul de mai jos, ca sa primesti si pe viitor inspiratie pentru amenajarea casei tale.

ATELIER DE DESIGN

Dorina Dimagli - Interior Design

Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)

dorinadimagli@gmail.com

0722 305 558

© 2019 DorinaDimagli.ro / Partener Oficial Divani & Sofa