Close

Solicita o oferta

Dorina Dimagli – Interior Design
Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)
dorinadimagli@gmail.com
0722 305 558

Spații de wellness în design – trend sau necesitate

Mulți arhitecți aleg nu numai idei de design ecologic, ci și încearcă să planifice spații de wellness în cadrul unui loc de muncă. Pe măsură ce tot mai mulți angajatori se concentrează atât asupra sănătății fizice, cât și asupra sănătății psihice a angajaților lor, arhitecții devin mai conștienți nu numai de utilitatea unui spațiu, ci și de modul în care acest design va afecta starea generală a forței de muncă.

Spații de wellness în design

Există unii angajați (dacă nu toți) care ar putea dori să se relaxeze într-un spațiu liniștit, care este amenajat cu câteva piese de mobilier ce servesc unui moment de respiro. Integrează o astfel de zonă de wellness în proiectare pentru a avea un efect maxim asupra întregii forțe de muncă. În funcție de dimensiunea clădirii, alege câteva zone diferite ale fiecărui tip de spațiu anti-stres pe care angajații le pot accesa cu ușurință pe tot parcursul zilei. Ia în considerare împărțirea zonelor de wellness în modele mai specifice, care oferă diferite opțiuni de relaxare și antrenament. Joacă-te cu numeroasele personalități ale angajaților, oferind diferite scheme de culori și teme pentru a aduce cel mai pozitiv efect asupra forței de muncă.

 

Spații de wellness pentru angajații introvertiți sau extrovertiți

Angajații nu numai că vor fi diferiți în modul în care aleg să-și amelioreze stresul, dar vor fi diferiți și în funcție de modul în care interacționează cu ceilalți. Angajații extrovertiți se pot simți mai relaxați într-o zonă deschisă, înconjurați de oameni și socializare. În același timp, angajații introvertiți vor dori o cameră privată, astfel încât să poată închide ușa și să petreacă timp în propria intimitate. Un design inteligent va planifica toate aceste subcategorii pentru a fi cel mai eficient și servi tuturor.

Designul și spațiile mici

Utilizează practici inteligente de proiectare, chiar dacă nu dispui de spații ofertante. Poți crea o zonă de relaxare chiar și cu doar câteva scaune și o masă. Oricare ar fi spațiul disponibil, ia în considerare să construiești aceste mici zone de wellness, care ar putea deveni un refugiu pentru un angajat copleșit. Folosește spațiul în mod creativ, alegând o masă pliabilă sau scaune ușor de depozitat. Chiar și crearea unui colț constând într-o canapea confortabilă plasată la fereastră poate fi locul de relaxare ideal pentru un angajat care dorește o pauză. Puțin confort și lumină naturală sunt esențiale pentru bunăstarea oamenilor. În funcție de amploarea afacerii tale, creează spații de wellness, oricât de mici, pentru că astfel nu faci decât să crești nivelul general de eficiență în întreaga clădire.

Admin

About Admin

ATELIER DE DESIGN

Dorina Dimagli - Interior Design

Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)

dorinadimagli@gmail.com

0722 305 558

© 2019 DorinaDimagli.ro / Partener Oficial Divani & Sofa