Close

Solicita o oferta

Dorina Dimagli – Interior Design
Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)
dorinadimagli@gmail.com
0722 305 558

Rolul masutei de cafea in designul interior

Momente memorabile petrecute cu prietenii in fata unei cesti de cafea sau ceai in living. Asezati pe o canapea confortabila printre discutii si povesti, masuta de cafea este elementul de  mobilier care sta parca sa le “asculte”.

O vaza cu flori sau un sfesnic ce troneaza falnic pe masuta, inrameaza tabloul momentelor  de relaxare in care masuta de cafea este  decorul principal. Se spune ca regina livingului este canapeaua, dar nu putem ignora importanta unui element de decor elegant si functional precum masuta de cafea.

O imbinare de stil de inspiratie actuala este realizata prin  asocierea intre piele si sticla pentru un living modern ce doreste sa uimeasca prin rafinament si extravaganta. Liniile curbe si  formele rotunjite ale pieselor de mobilier, accente puternice ale stilului modern, vin sa imprime  incaperii idea formelor perfecte. Atingerea finala data de sticla confera luminozitate si transparenta incaperii.

Lemnul este ideal pentru o locuinta clasica, captivanta si  rafinata. Puteti opta pentru masuta din lemn cu aer chic ce confera  un efect de mare clasa si stil incaperii. Masuta de cafea din lemn cu un design modern contemporan ofera posibilitatea de optimizare a spatiilor prin sertarul incorporat in partea inferioara a acesteia.

Alege masuta de cafea ce se potriveste cel mai bine in locuinta ta, pentru dimineti energizante si dupa-amieze de neuitat.

Pentru piesele de mobilier din imagine si accesoriile acestora, precum si pentru sfatul specialistului in design interior, ne puteți contacta la telefon 0722 305 558 sau pe mail la dorinadimagli@gmail.com

Admin

About Admin

ATELIER DE DESIGN

Dorina Dimagli - Interior Design

Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)

dorinadimagli@gmail.com

0722 305 558

© 2019 DorinaDimagli.ro / Partener Oficial Divani & Sofa