Close

Solicita o oferta

Dorina Dimagli – Interior Design
Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)
dorinadimagli@gmail.com
0722 305 558

Cum a schimbat COVID-19 designul de interior

Admin

Putem spune cu certitudine că pandemia de coronavirus a afectat într-o oarecare măsură aproape orice industrie, inclusiv spațiul propriu. Fiind forțați de împrejurări să lucreze de acasă sau să petreacă cât mai mult timp în casă pentru a se proteja, tot mai mulți oameni și-au îndreptat atenția spre transformarea casei într-o versiune mai confortabilă. Trebuie să recunoști că în cazul în care n-ai facut încă o modificare în casă, cel puțin te-ai gândit la una. Acum, „acasă” a căpătat mai multă atenție ca niciodată.

Creează-ți un living confortabil în 6 pași

Admin

Atât anotimpul rece, cât și pandemia de coronavirus par că ne vor ține în casă pentru următoarea bună perioadă de timp…Însă acest lucru n-ar trebui să fie neplăcut dacă ai un living confortabil și atrăgător. Pentru a te ajuta să creezi o cameră de zi confortabilă, îți împărtășim în următoarele rânduri sfaturi simple pentru a profita la maximum de spațiul livingului tău în acest sezon rece. De la parfum până la iluminare, iată cum poți să faci spațiul cât mai primitor.

Spații de wellness în design – trend sau necesitate

Admin

Mulți arhitecți aleg nu numai idei de design ecologic, ci și încearcă să planifice spații de wellness în cadrul unui loc de muncă. Pe măsură ce tot mai mulți angajatori se concentrează atât asupra sănătății fizice, cât și asupra sănătății psihice a angajaților lor, arhitecții devin mai conștienți nu numai de utilitatea unui spațiu, ci și de modul în care acest design va afecta starea generală a forței de muncă.

Soluții pentru un dormitor estetic

Admin

Statul în casă te-a făcut să-ți dai seama cât de important este confortul casei și mai ales cel al dormitorului? Niciodată nu este prea târziu! Dormitorul ar trebui să fie o evadare personală, un sanctuar, un refugiu care să inspire calmitate, odihnă, liniște, confort. Află în rândurile următoare principalele reguli de reținut atunci când ai de gând să-ți decorezi dormitorul.

Idei de amenajare balcon

Admin

Este întotdeauna un plus dacă apartamentul sau casa ta are balcon, pentru că asta înseamnă un spațiu de relaxare în plus. Însă pentru a-l transforma într-un adevărat spațiu de relaxare, este nevoie să consulți câteva idei de design. Și cu atât mai mult dacă balconul tău dispune de un spațiu mic. Așadar, dacă ai nevoie de puțină inspirație, ai ajuns în locul potrivit!

1 2 3 21

ATELIER DE DESIGN

Dorina Dimagli - Interior Design

Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)

dorinadimagli@gmail.com

0722 305 558

© 2019 DorinaDimagli.ro / Partener Oficial Divani & Sofa