Close

Solicita o oferta

Dorina Dimagli – Interior Design
Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)
dorinadimagli@gmail.com
0722 305 558

Conceptul DD se bazeaza in totalitate pe design de interior de inalta calitate, deopotriva din punct de vedere estetic si al prestarii serviciilor. Suntem convinsi ca imbunatatirea calitatii vietii se bazeaza pe armonia mediului in care traiesti.

Cine suntem?

O echipa ce lucreaza pentru ca toate aceste proiecte sa devina realitate.

Avem in componenta oameni licentiati in design cu acte in regula. Alaturi de partea teoretica, experienta in acest domeniu este un punct forte: ani de zile ne-am implicat in dorintele clientilor (de la servicii de infrumusetare, design vestimentar pana la design de interior).

Avand in spate o armata de oameni, plecand de la productie pana la consiliere, facem imposibilul pentru a ne asigura ca fiecare client sa isi vada visul implinit.

De ce DD Design?

Muncim cu suflet pentru a indeplini dorinte puse pe hartie.

Empatie

Suntem de parere ca orice colaborare de succes se bazeaza pe empatizarea cu nevoile clientului. Intotdeauna rezonam cu orice idee primita si ne bucuram ca viziunea noastra creste pe masura ce proiectele clientilor se contureaza. De altfel, beneficiarul are o participare activa in dezvoltarea proiectelor, de aceea parteneriat este cuvantul de ordine care ne descrie.

Investitie inteligenta

Cand vine vorba de design interior, costurile palesc in fata calitatii. Scopul amenajarii unui spatiu este de a atribui valori fiecarui lucru din casa care te defineste; bunastarea consta in calitatea lucrurilor pe care le folosesti in fiecare zi si in statisfactia vizuala pe care acestea ti le aduc. Astfel, secretul serviciilor noastre consta in proiectarea inspirata a celei mai adecvate solutii pentru nevoile tale si in a obtine rezultatul maxim raportat la investitia facuta.

Ai si tu un proiect? Hai sa vorbim!

Indiferent de stilul in care vrei sa iti decorezi locuinta, iti stam la dispozitie cu servicii de design interior, ce te vor face sa te indragostesti inca o data de caminul tau.

Daca aceste idei ti s-au parut interesante, ne poti lasa cateva date de contact in formularul de mai jos, ca sa primesti si pe viitor inspiratie pentru amenajarea casei tale.

ATELIER DE DESIGN

Dorina Dimagli - Interior Design

Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)

dorinadimagli@gmail.com

0722 305 558

© 2023 DorinaDimagli.ro / Partener Oficial Divani & Sofa