Close

Solicita o oferta

Dorina Dimagli – Interior Design
Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)
dorinadimagli@gmail.com
0722 305 558

Conceptul DD se bazeaza in totalitate pe design de interior de inalta calitate. Suntem convinsi ca imbunatatirea calitatii vietii se bazeaza pe armonia mediului in care traiesti.

Empatie

De ce noi? Muncim cu suflet pentru a indeplini dorinte puse pe hartie.

Suntem de parere ca orice colaborare de succes se bazeaza pe empatizarea cu nevoile clientului. Intotdeauna rezonam cu orice idee primita si ne bucuram ca viziunea noastra creste pe masura ce proiectele clientilor se contureaza. De altfel, beneficiarul are o participare activa in dezvoltarea proiectelor, de aceea parteneriat este cuvantul de ordine care ne descrie.

Despre noi_Empatie
Despre noi_Investitie inteligenta

Investitie inteligenta

Cand vine vorba de design interior, costurile palesc in fata calitatii.

Scopul amenajarii unui spatiu este de a atribui valori fiecarui lucru din casa care te defineste; bunastarea consta in calitatea lucrurilor pe care le folosesti in fiecare zi si in statisfactia vizuala pe care acestea ti le aduc. Astfel, secretul serviciilor noastre consta in proiectarea inspirata a celei mai adecvate solutii pentru nevoile tale si in a obtine rezultatul maxim raportat la investitia facuta.

Ai si tu un proiect? Hai sa vorbim!

Indiferent de stilul in care vrei sa iti decorezi locuinta, iti stam la dispozitie cu servicii de design interior, ce te vor face sa te indragostesti inca o data de caminul tau.

Daca aceste idei ti s-au parut interesante, ne poti lasa cateva date de contact in formularul de mai jos, ca sa primesti si pe viitor inspiratie pentru amenajarea casei tale.

ATELIER DE DESIGN

Dorina Dimagli - Interior Design

Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)

dorinadimagli@gmail.com

0722 305 558

© 2019 DorinaDimagli.ro / Partener Oficial Divani & Sofa