Close

Solicita o oferta

Dorina Dimagli – Interior Design
Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)
dorinadimagli@gmail.com
0722 305 558

Design Interior Bucatarie

Cine își poate imagina o dimineață fără un drum prin bucătărie sau un eveniment organizat în propria locuință fără o doză de distracție culinară? În ambele cazuri, și nu numai în acestea, bucătăria este gazda unora dintre cele mai semnificative momente, deopotrivă cotidiene sau excepționale. Fie că luăm micul dejun și ne savurăm cafeaua sau preparăm cina pentru prieteni sau familie, bucătăria este complicele nelipsit al dispozițiilor matinale sau al celor nocturne.

Un spațiu care, prin natura sa, îmbină utilul cu plăcutul, bucătăria este acea încăpere în care funcționalitatea și estetica trebuie să fuzioneze perfect. Din acest motiv, ochiul unui designer trebuie să se concentreze asupra ambelor aspecte și să obțină echilibrul perfect. Adică acel echilibru care să susțină deopotrivă cele mai sofisticate planuri culinare, dar și cele mai senine dispoziții.

Realizăm proiecte de design interior atât pentru case și vile, cât și pentru apartamente. Fiecare proiect în care ne implicăm este special pentru noi datorită unicității sale, motiv pentru care investim întreaga creativitate și experiență ori de câte ori avem de transpus în realitatea visele clienților noștri. Personalizarea spațiului prin reflectarea stilului de viață, a preferințelor și necesităților fiecărei familii fac parte din prioritățile fiecărui proiect, iar întrega noastră energie se concentrează în jurul găsirii celor mai bune soluții pentru ca aspirațiile dumneavoastră să își găsească expresia potrivită. Vă oferim soluții și propuneri 3D realizate la standarde înalte, cu materiale și produse de cea mai bună calitate.

Ai si tu un proiect? Hai sa vorbim!

Indiferent de stilul in care vrei sa iti decorezi locuinta, iti stam la dispozitie cu servicii de design interior, ce te vor face sa te indragostesti inca o data de caminul tau.

Daca aceste idei ti s-au parut interesante, ne poti lasa cateva date de contact in formularul de mai jos, ca sa primesti si pe viitor inspiratie pentru amenajarea casei tale.

ATELIER DE DESIGN

Dorina Dimagli - Interior Design

Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)

dorinadimagli@gmail.com

0722 305 558

© 2019 DorinaDimagli.ro / Partener Oficial Divani & Sofa