Close

Solicita o oferta

Dorina Dimagli – Interior Design
Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)
dorinadimagli@gmail.com
0722 305 558

Design Interior Dormitor

Chiar dacă de cele mai multe ori îl neglijăm, dormitorul joacă un rol extrem de important deopotrivă în economia funcțională a unei locuințe, dar, mai ales, în cea a dinamicii noastre interioare. Pentru că funcția principală a acestui spațiu este cea a odihnei, dormitorul trebuie să fie mai mult decât o cameră utilitară, un mediu ambiant care să inspire la relaxare. Din acest motiv, fiecare dintre elementele care participă la realizarea acestei atmosfere trebuie ales cu grijă și integrat într-un ansamblu care să invite natural la odihnă.

De la alegerea pieselor de mobilier esențiale, a celor auxiliare, a decorului sau a direcției de stil, toate trebuie ca în mâinile unui designer să găsească nu numai expresia estetică cea mai potrivită pentru acest spațiu, dar și echilibrul de care aveți nevoie pentru a vă relaxa și a vă odihni. Echipa noastră de designeri calificați va analiza și valorifica toate detaliile acestui spațiu pentru a crea un design personalizat în care relaxarea să se instaleze natural în fiecare seară.

Realizăm proiecte de design interior atât pentru case și vile, cât și pentru apartamente. Fiecare proiect în care ne implicăm este special pentru noi datorită unicității sale, motiv pentru care investim întreaga creativitate și experiență ori de câte ori avem de transpus în realitatea visele clienților noștri. Personalizarea spațiului prin reflectarea stilului de viață, a preferințelor și necesităților fiecărei familii fac parte din prioritățile fiecărui proiect, iar întrega noastră energie se concentrează în jurul găsirii celor mai bune soluții pentru ca aspirațiile dumneavoastră să își găsească expresia potrivită. Vă oferim soluții și propuneri 3D realizate la standarde înalte, cu materiale și produse de cea mai bună calitate.

Ai si tu un proiect? Hai sa vorbim!

Indiferent de stilul in care vrei sa iti decorezi locuinta, iti stam la dispozitie cu servicii de design interior, ce te vor face sa te indragostesti inca o data de caminul tau.

Daca aceste idei ti s-au parut interesante, ne poti lasa cateva date de contact in formularul de mai jos, ca sa primesti si pe viitor inspiratie pentru amenajarea casei tale.

ATELIER DE DESIGN

Dorina Dimagli - Interior Design

Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)

dorinadimagli@gmail.com

0722 305 558

© 2019 DorinaDimagli.ro / Partener Oficial Divani & Sofa