Close

Solicita o oferta

Dorina Dimagli – Interior Design
Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)
dorinadimagli@gmail.com
0722 305 558

Design Interior Gradina

Aerul curat, natura, activitățile recreative și starea de bine sunt ingrediente indispensabile pentru cei mai mulți dintre noi atunci când vine vorba despre cel mai plăcut mod de a ne petrece timpul. Fie că ne dorim să admirăm curcubeul după o ploaie caldă de vară sau să ne bucurăm de un cocktail în amurg, grădina propriei locuințe poate fi cel mai potrivit loc.

O grădină poate fi o adevărată bijuterie a locuinței și un reconfortant natural dacă este atent amenajată și în acord cu nevoia de relaxare a fiecăruia dintre noi. Iar pentru că fiecare are felul său specific de a se destinde, designerii noștri te vor ajuta să îți personalizezi acest mic paradis în așa fel încât mulțumirea și liniștea interioară să te însoțească permanent. Fie că alegi să te bucuri de un moment de intimitate sau de compania agreabilă a celor apropiați.

Realizăm proiecte de design interior atât pentru case și vile, cât și pentru apartamente. Fiecare proiect în care ne implicăm este special pentru noi datorită unicității sale, motiv pentru care investim întreaga creativitate și experiență ori de câte ori avem de transpus în realitatea visele clienților noștri. Personalizarea spațiului prin reflectarea stilului de viață, a preferințelor și necesităților fiecărei familii fac parte din prioritățile fiecărui proiect, iar întrega noastră energie se concentrează în jurul găsirii celor mai bune soluții pentru ca aspirațiile dumneavoastră să își găsească expresia potrivită. Vă oferim soluții și propuneri 3D realizate la standarde înalte, cu materiale și produse de cea mai bună calitate.

Ai si tu un proiect? Hai sa vorbim!

Indiferent de stilul in care vrei sa iti decorezi locuinta, iti stam la dispozitie cu servicii de design interior, ce te vor face sa te indragostesti inca o data de caminul tau.

Daca aceste idei ti s-au parut interesante, ne poti lasa cateva date de contact in formularul de mai jos, ca sa primesti si pe viitor inspiratie pentru amenajarea casei tale.

ATELIER DE DESIGN

Dorina Dimagli - Interior Design

Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)

dorinadimagli@gmail.com

0722 305 558

© 2019 DorinaDimagli.ro / Partener Oficial Divani & Sofa