Close

Solicita o oferta

Dorina Dimagli – Interior Design
Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)
dorinadimagli@gmail.com
0722 305 558

Design Interior Living

Prin definiție “camera în care se trăiește”, LIVING-ul este un spațiu al vitalității, deopotrivă al întâlnirilor joviale și cordiale, cât și al prețioaselor momente de intimitate și destindere. Fie că vă încărcați de energie alături de prieteni sau pur și simplu vă bucurați de activitățile preferate, living-ul găzduiește, pe de o parte, unele dintre cele mai valoroase experiențe, iar, pe de alta, se prezintă ca o carte de vizită în care se concentrează mare parte din personalitatea și interesele dumneavoastră.

Living-ul este un spațiu versatil care trebuie să răspundă multor nevoi practice, dar, în același timp, și o transpunere a dimensiunii subiective a fiecăruia dintre noi. Noi vă ajutăm să alegeți design-ul care să vă reflecte cel mai bine personalitatea pentru a vă putea bucura, de fiecare dată, de o ambianță primitoare. Dimensiunile, compartimentarea și luminozitatea  spațiului, elementele sale arhitecturale și preferințele dumneavoastră personale, toate vor fi atent cântărite și armonizate pentru a crea, cu adevărat, un spațiu viu în care să vă puteți revigora în fiecare zi.

Realizăm proiecte de design interior atât pentru case și vile, cât și pentru apartamente. Fiecare proiect în care ne implicăm este special pentru noi datorită unicității sale, motiv pentru care investim întreaga creativitate și experiență ori de câte ori avem de transpus în realitatea visele clienților noștri. Personalizarea spațiului prin reflectarea stilului de viață, a preferințelor și necesităților fiecărei familii fac parte din prioritățile fiecărui proiect, iar întrega noastră energie se concentrează în jurul găsirii celor mai bune soluții pentru ca aspirațiile dumneavoastră să își găsească expresia potrivită. Vă oferim soluții și propuneri 3D realizate la standarde înalte, cu materiale și produse de cea mai bună calitate.

Ai si tu un proiect? Hai sa vorbim!

Indiferent de stilul in care vrei sa iti decorezi locuinta, iti stam la dispozitie cu servicii de design interior, ce te vor face sa te indragostesti inca o data de caminul tau.

Daca aceste idei ti s-au parut interesante, ne poti lasa cateva date de contact in formularul de mai jos, ca sa primesti si pe viitor inspiratie pentru amenajarea casei tale.

ATELIER DE DESIGN

Dorina Dimagli - Interior Design

Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)

dorinadimagli@gmail.com

0722 305 558

© 2019 DorinaDimagli.ro / Partener Oficial Divani & Sofa