Close

Solicita o oferta

Dorina Dimagli – Interior Design
Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)
dorinadimagli@gmail.com
0722 305 558

Design Interior Terasa

Ce poate fi mai plăcut, vara, decât să te bucuri de vremea frumoasă de afară în compania apropiaților și într-un cadru de vis? 

Terasa unei case poate fi cel mai potrivit loc pentru a avea toate aceste experiențe plăcute, cu atât mai mult cu cât ea însăși este parte din acestea. Pentru că un astfel de loc prin excelentă al relaxării și al încântării, poate fi tocmai cadrul de vis care să prilejuiască momente minunate atâta timp cât este amenajat și decorat inspirat. O terasă amenajată cu gust, care să creeze spațialitate, atmosferă de vacanță  și delectare estetică, poate fi locul ideal pentru petrecerea timpului de calitate. Fie în intimitate, fie în compania apropiaților.

Alege să transformi terasa locuinței tale într-un spațiu dedicat momentelor speciale prin crearea unui ambient pe măsură. Echipa noastră te va ajuta să creezi cel mai oportun design, deopotrivă în ceea ce privește necesitățile tale concrete, dar și în ceea ce privește atmosfera de care vrei să te bucuri în zilele frumoase. 

Realizăm proiecte de design interior atât pentru case și vile, cât și pentru apartamente. Fiecare proiect în care ne implicăm este special pentru noi datorită unicității sale, motiv pentru care investim întreaga creativitate și experiență ori de câte ori avem de transpus în realitatea visele clienților noștri. Personalizarea spațiului prin reflectarea stilului de viață, a preferințelor și necesităților fiecărei familii fac parte din prioritățile fiecărui proiect, iar întrega noastră energie se concentrează în jurul găsirii celor mai bune soluții pentru ca aspirațiile dumneavoastră să își găsească expresia potrivită. Vă oferim soluții și propuneri 3D realizate la standarde înalte, cu materiale și produse de cea mai bună calitate.

Ai si tu un proiect? Hai sa vorbim!

Indiferent de stilul in care vrei sa iti decorezi locuinta, iti stam la dispozitie cu servicii de design interior, ce te vor face sa te indragostesti inca o data de caminul tau.

Daca aceste idei ti s-au parut interesante, ne poti lasa cateva date de contact in formularul de mai jos, ca sa primesti si pe viitor inspiratie pentru amenajarea casei tale.

ATELIER DE DESIGN

Dorina Dimagli - Interior Design

Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)

dorinadimagli@gmail.com

0722 305 558

© 2019 DorinaDimagli.ro / Partener Oficial Divani & Sofa