Close

Solicita o oferta

Dorina Dimagli – Interior Design
Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)
dorinadimagli@gmail.com
0722 305 558

Cele 3 componente esentiale ale designului interior

 

1. Incepem cu paleta de culori

 

Un design interior bun este acela care, in subconstient, te face sa te simti bine, relaxat si inspirat. Pur si simplu, ambianta in care traim, in care ne trezim sau in care adormim ne influenteaza starea de spirit. Un design interior conceput bine ne imbunatateste viata de zi cu zi in moduri nebanuite.

De aceea, la atelierul de design interior Dorina Dimagli, incepem construirea designului cu conceperea paletei de culori potrivite pentru fiecare. Este esential sa imbinam culorile in asa fel incat armonia sa fie desavarsita.

 

 

 

2. Cum mobilam casa?

Daca va mutati intr-o casa noua, este important sa decideti ce obiecte de mobilier folositi. La atelierul nostru va propunem o gama variata de stiluri si de obiecte de mobilier care sa creeze o simbioza ritmica nevoilor voastre.

De la alegerea scaunelor pentru cina, pana la fotoliile relaxante si ajungand la decorarea bailor sau a dormitorului, asezam elementele de mobilier astfel incat utilitatea sa capate noi dimensiuni: o dimensiune a stilului, o dimensiune a confortului, dar mai ales, o dimensiune a starii de bine.

Prima intrebare pe care trebuie sa o avem in minte atunci cand incepem sa mobilam o camera, este: “Acest design ne-a adus bucurie? Ne facem sa fim veseli?”.

 

 

 

3. Cum umplem spatiul casei in fiecare zi?

Deasemnea, este important sa stabilim destinatia fiecarei incaperi. De exemplu, daca facem des petreceri sau daca lucram mult de acasa, daca avem copii mici sau daca locuim impreuna cu o persoana varstnica. Cum umplem casa in fiecare zi este definitoriu pentru a determina schita oricarui proiect de design interior.

La atelierul de design Dorina Dimagli, incepem designul caminului tau cu cele trei puncte esentiale: paleta de culori, mobilarea casei si utilizarea fiecarei camere. Aceste trei capitole reprezinta inceputul proiectului de design interior pentru ca prin ele obtinem corelarea perfecta intre util si frumos, astfel incat, la finalul proiectului, toate componentele sa fie intr-o armonie desavarsita si sa confere o deosebita stare de bine.

 

 

Admin

About Admin

ATELIER DE DESIGN

Dorina Dimagli - Interior Design

Sos Pipera-Tunari Nr.131, Voluntari (Ilfov)

dorinadimagli@gmail.com

0722 305 558

© 2019 DorinaDimagli.ro / Partener Oficial Divani & Sofa